مشخصات کالا
- نوع بسته بندی : پت 150 سی سی
- کد کالا : 011010201
- وزن : 80 گرمی
- نوع بسته بندی : سلفون جعبه مقوایی
- کد کالا : 011010251
- وزن : 40 گرمی
ارزش غذایی در 100 گرم
- انرژی 335 کیلو کالری ، کربوهیدرات 71/62 گرم ، پروتئین 8/98 گرم ، چربی 4/24 گرم ، قند 3/39 گرم ، کلسترول 0 .
<<درباره این محصول بیشتر بدانیم :
موارد مصرف فلفل سفید
افراد زیادی از این فلفل، به عنوان یک روش ساده برای بهبود طعم و مزه غذاها استفاده می کنند. همچنین برای زیبایی و سفره آرایی، گاهی این فلفل، بر فلفل سیاه در غذاهای سبک و سس ها ترجیح داده می شود مثل آبگوشتی که با فلفل سفید تهیه می گردد.
این فلفل، اغلب در خوراک های چینی و ویتنامی استفاده می شود و افزودن آن در سوپ ها، تاس کباب ها و آبگوشت ها برای ایجاد یک مزه فلفلی بی نظیر بسیار مناسب است.
فلفل سفید به طور بالقوه معمولا در آشپزخانه ها استفاده نمی شود ولی بعضی از افراد از آن استفاده دارویی می کنند تا هضم را بهبود بخشد، از نفخ جلوگیری کرده و به سلامت عمومی بدن کمک نماید. همچنین این فلفل، گاهی اوقات استفاده می شود تا بیماری هایی مثل اسهال را درمان کند و جذب ترکیباتی مثل زردچوبه را افزایش دهد.
اگر می خواهید به خوبی از این فلفل، استفاده کنید، به نکات زیر راجع به ترکیب آن با مواد دیگر توجه نمایید:
افزودن آن به خوراک ماهی بسیار عالی است.
مربای ترکیب شده از خربزه و لیمو و فلفل سفید خیلی خوشمزه و مفید است.
غذای ترکیب شده از پنیر بز و مارچوبه و اسفناج و فلفل سفید نیز لذیذ و مقوی است .
اگر بر روی مرغ کباب شده، فلفل سفید بریزید، طعم و مزه آن خیلی خوب می شود.
خواص فلفل سفید
این فلفل، از دانه های فلفل تقریبا رسیده تهیه می شود که پوست آنها جدا شده و سرشار از آنتی اکسیدان هایی مثل منگنز، فیبر و آهن می باشد و همچنین دارای پیپرین و مواد قلیایی است که در فهرست خواص مواد سلامت آور قرار دارند. افزودن این فلفل، نه تنها می تواند طعم و مزه جالبی به غذاهای مورد علاقه شما بدهد، بلکه باعث کاهش ورم و آماس نیز می شود و فشار خون شما را کم می کند و موجب می گردد که دستگاه گوارش شما به خوبی و راحتی کار کند.منافع فلفل سفید
• ورم و آماس را کاهش می دهد
• هضم غذا را بهبود می بخشد
• سرشار از آنتی اکسیدان است
• جذب زردچوبه را افزایش می دهد
• به درمان اسهال کمک می کند
• فشار خون را منظم می کند
ورم و آماس را کاهش می دهد
در حالی که آماس شدید نشان می دهد که دستگاه ایمنی و مقاومت بدن شما به سختی کار می کند تا با عفونت های مهاجم خارجی مبارزه نماید، عملا می تواند نمایانگر مشکل جدی تری باشد. در واقع تحقیقات اثبات کرده اند که باقی ماندن ورم و آماس در بدن برای دراز مدت می تواند به دلیل بیماری هایی مثل بیماری قلب، مرض قند و سرطان باشد.
این فلفل، مملو از آنتی اکسیدان هایی است که می توانند به کاهش آماس کمک کنند تا از بروز مشکلات برای سلامتی در دراز مدت جلوگیری نمایند. این فلفل، همچنین دارای پیپرین است که یک ماده قلیایی می باشد که طعم و مزه تند و تیز دارد و در عین حال شامل مجموعه ای از خواص ضد آماس است. بر اساس یک آزمایش حیوانی در موسسه تحقیقاتی شرقی و غربی استخوان و مفصل در مرکز پزشکی سئول کره جنوبی، پیپرین توانست باعث کاهش علائم متعددی از ورم و آماس در موش های مبتلا به ورم مفاصل گردد.
باعث هضم بهتر غذا می شود
ادویه هایی مثل این فلفل، بدلیل توانایی شان برای کمک به هضم سالم مورد توجه هستند. این موضوع تاحد زیادی به خاطر اثرات پیپرین است که نشان داده است که می تواند موجب تحریک و آزاد شدن آنزیم های گوارشی لوزالمعده و همچنین افزایش تولید سلوی شود. همچنین به بدن شما کمک می کند که بتواند غذا را به شکل بهتری هضم نماید.
تحقیقات متعدد بر روی حیوانات نشان دهنده اثرات مفید این فلفل، در رابطه با سلامت دستگاه گوارش می باشد. در یک نمونه حیوانی مربوط به موسسه مرکزی تحقیقات غذایی در هند، خوراندن پیپرین به موش ها موجب تحریک ترشح چند آنزیم مهم گوارشی مثل پانکرتیک، لیپاز، آمیلاس، تریسپین و چیموتریسپین در آنها گردید.
همچنین پژوهش حیوانی دیگری که در نشریه تحقیق غذایی منتشر شد، اعلام نمود که خوراندن پیپرین به موش ها به مدت 6 هفته، به طور قابل توجهی باعث کوتاه شدن زمان عبور مواد غذایی از مجرای معده و روده آنها گردید.
سرشار از آنتی اکسیدان است
گیاهی که فلفل سفید از آن بدست می آید، پیپرنیگروم نام دارد و یک منبع عالی آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کنند تا از فشار ترکیب با اجسام دیگر و صدمه رسیدن به سلول ها جلوگیری نمایند. بعضی بررسی ها نشان می دهند که آنتی اکسیدان ها می توانند از بدن در برابر مجموعه ای از بیماری های شدید و مزمن مثل اختلالات تولید پادتن های مضر، ورم های رماتیسمی مفاصل و حتی آلزایمر (تباه شدن سلول های مغز) محافظت کنند.
تحقیقات نشان می دهند که گیاه پیپرنیگروم مانند یک آنتی اکسیدان برای کاهش چربی عمل می کند که بدلیل وجود ترکیباتی مثل پلی فنول ها و فلاونول ها و دیگر مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان در یک برنامه غذایی متعادل هستند و موجب بهبود سلامت و نگهداشتن بدن شما در وضعیت مطلوب می شوند.
جذب زردچوبه را افزایش می دهد
زردچوبه به خاطر خواص شگفت انگیزش برای افزایش سلامتی مشهور است. این ادویه با رنگ زرد درخشانش، نه تنها دارای خواص درمانی فراوانی می باشد، بلکه نشان داده است که ورم و آماس را درمان می کند، قندخون را تثبیت می نماید و درد مفاصل را کاهش می دهد.
بسیاری از مکمل های غذایی تهیه شده از زردچوبه شامل پیپرین هستند که جزء اولیه موجود در این فلفل، است تا بتوانند سرعت ورود زردچوبه به بافت ها و دستگاه گردش خون و جذب آنرا افزایش دهند. یک آزمایش حیوانی که در نشریه داروهای گیاهی چاپ شد، نشان داد که استفاده از پیپرین باعث جذب زردچوبه به میزان 2000% می شود. به همین دلیل بهتر است هنگامی که مشغول پختن غذاهای مورد علاقه خود هستید، از ترکیبی از زردچوبه با فلفل سفید یا سیاه استفاده کنید تا از طعم، مزه و منافع بالقوه آنها برای سالم بودن غذاهایتان بهره مند شوید.
به درمان اسهال کمک می کند
اسهال یک بیماری رایج است که به دلیل کارکردن متناوب مزاج صورت می گیرد که به صورت آبکی یا شل می باشد و در موارد شدید دارای علائم کم آبی در بدن مثل دهان خشک، تشنگی و خستگی است. در حالی که تحقیق بیشتری در این مورد لازم است ولی بعضی بررسی ها نشان داده اند که استفاده از این فلفل در برنامه غذایی، می تواند باعث توقف سریع اسهال شود.
یک تحقیق که در سال 2013 در نشریه امریکایی داروهای چینی به چاپ رسید، اعلام کرد که خوردن سبزیجات خرد شده با این نوع فلفل، یک درمان موثر برای کاهش دفعات اسهال در کودکان و نوزادان به ویژه در رابطه با اسهال مداوم و شدید است. دیگر تحقیقات راجع به حیوانات نیز نشان داده اند که پیپرین موجود در فلفل سفید دارای اثرات ضد اسهال است و می تواند به منظم شدن اجابت مزاج کمک نماید.
فشار خون را کاهش می دهد
خوردن مقدار زیادی از سدیم می تواند باعث شود که بدن شما آب اضافی را در خود نگهدارد و فشار خون شما را افزایش دهد و فشار اضافی را روی عضله نازک و حساس قلب شما وارد کند و در نتیجه خطر بیماری هایی مثل گرفتگی شریان قلب را در شما زیاد نماید. لذا در صورت مصرف زیاد سدیم، این فلفل، می تواند یک گزینه مفید برای کمک همزمان به افزایش مزه غذا و کاهش فشار خون شما باشد.
پژوهش ها و آزمایش های مستقل نیز نشان داده اند که این فلفل، ممکن است دارای خواص کاهش فشار خون باشد. یک نمونه حیوانی در آزمایش سال 2010 به ارزیابی تاثیرات پیپرین بر فشار خون پرداخت و نشان داد که پیپرین می تواند از افزایش فشار خون در موش ها جلوگیری نماید. همچنین یک پژوهش مجزا که در پاکستان انجام شد نیز گزارش داد که پیپرین به گشاد شدن رگ های خونی کمک می کند تا مانع از فشار خون شود.