مشخصات محصول
- کد کالا : C1201
- نوع بسته بندی : شیشه
- وزن: 700 گرم
- ترکیبات : زیتون بی هسته سبز ، روغن زیتون ، رب انار ، دانه انار ، گردو چرخ کرده ، آبلیمو ، سبزیجات معطر ، آویشن ، دانه انار ، سیر
ارزش غذایی در 100 گرم :
- انرژی 146 کیلو کالری ، کربوهیدرات 3/84 گرم ، قند 0/54 گرم ، فیبر 3/3 گرم ، چربی 15/32 گرم ، پروتئین 1/03 گرم ، آهن 11 میلی گرم ، کلسیم 52 میلی گرم ، منیزیم 11 میلی گرم ، فسفر 4 میلی گرم ، پتاسیم 42 میلی گرم ، سدیم 1556 میلی گرم .
<<در باره این محصول بیشتر بدانیم :
در شهرهای شمالی کشور، خوردن سیرترشی و زیتون پرورده با غذا ازعادت های غذایی است که بیشتر در این نواحی دیده می شود.
زیتون پرورده از ساخته های بسیار نغز آشپزی گیلان است و در خود گیلان آن را مانند ترشی و ماهی شور در کنار غذای اصلی سر سفره می گذارند که البته خواص بی شماری نیز دارد.
طی آزمایش های انجام شده بر روی خواص و فواید، آماری از کالری های موجود در زیتون پرورده به دست آمده که نشان دهنده ارزش غذایی بالای آن می باشد.
با آشکار شدن دقیق خواص و فواید زیتون پرورده، مردم به خوردن آن راغب تر شدند . به طوری که امروزه مصرف زیتون پرورده کاملا رو به رشد می باشد.
خواص و فواید زیتون پرورده
زیتون پرورده خواص زیادی دارد . مصرف این محصول برای بیماری که دچار یبوست می باشد بسیار مفید است و در روند بهبودی بیمار بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
همچنین مصرف روزانه آن باعث تقویت معده می شود و همچنین معده را پاک سازی می کند.
مصرف مداوم این محصول باعث تحریک اشتها و افزایش آن می شود، اما نباید در مصرف آن زیاده روی شود چون با وجود کالری زیاد امکان چاق شدن بسیار زیاد است.
خواص گردو
گردو را به نام "غذای مغز" نیز می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست، بلکه به خاطر وجود امگا ۳ فراوان آن می باشد. برای درست عمل کردن مغز، به امگا ۳ نیاز داریم.
مصرف ۴ عدد مغز گردو در روز موجب افزایش اسید چرب ضروری امگا ۳ می گردد.
یک چهارم فنجان مغز گردو، در حدود ۸/۹۰ درصد نیاز روزانه بدن به این چربی ضروری را تامین می کند.
موسسه غذا و دارو پیشنهاد کرده است که برای سلامت قلب روزانه ۳۰ گرم گردو بخورید.
گرچه فواید زیادی در آجیل پنهان است، بعضی ها به گمان این که آجیل موجب افزایش وزن می شوند، از خوردن گردو و دیگر آجیل ها امتناع می کنند. ولی ثابت شده است، افرادی که حداقل ۲ بار در هفته آجیل مصرف می کنند، احتمال افزایش وزن در آنها به مراتب کمتر از آنهایی است که اصلا آجیل مصرف نمی کنند. پس به گمان این که اگر گردو یا آجیل بخورید چاق می شوید، این غذای بسیار خوشمزه و مفید را از خود دور نکنید.
ویتامین ها و عناصر معدنی موجود در گردو:
▪ گردو بهترین منبع منگنز و مس می باشد.
▪ در گردو، منیزیم و فسفر نیز وجود دارد. مقداری روی، آهن، کلسیم و سلنیوم نیز پیدا شده است.
▪ گردو مقدار کمی سدیم یا نمک دارد.
▪ گردو حاوی بیشترین مقدار ویتامین های B۶، B۱ و B۵( پانتوتنیک اسید) می باشد.
▪ در گردو ویتامین هایی نظیر E ، B۳ و B۲ نیز وجود دارد.
کالری گردو زیاد است. حدود ۶۵۴ کالری در هر ۱۰۰ گرم گردو وجود دارد. لذا بهتر است روزی که می خواهید گردو مصرف کنید، کالری آن را محاسبه کرده و از کالری روزانه خود کم کنید. به این ترتیب ترس از چاق شدن را نخواهید داشت؛ برای مثال، اگر کالری مورد نیاز شما در روز ۲۰۰۰ کالری است و شما۱۰۰ کالری گردو مصرف می کنید، لذا می توانید ۱۹۰۰ کالری باقی مانده را از مواد غذایی مختلف دریافت کنید.
ولی اگر می خواهید گردو میل کنید و همانند روزهای گذشته غذاهای روزانه خود را نیز مصرف کنید، این نکته را از یاد نبرید که باید ۱۳۱ دقیقه پیاده روی کنید تا انرژی دریافت شده از گردو، بسوزد.
▪ گردو در حدود ۷/۶ گرم فیبر دارد.
۱۵درصد از چربی های گردو از نوع چربی های غیر اشباع و مفید برای سلامت قلب می باشد. این نوع چربی، پایین آورنده کلسترول بد(LDL) و افزایش دهنده کلسترول خوب(HDL) است.
۱) کاهش کلسترول کل
٢) کاهش LDL کلسترول
٣) افزایش HDL کلسترول
۴) افزایش قابلیت ارتجاعی رگ های بدن
۵) محافظت در برابر بیماری قلبی
۶) افزایش قدرت ذهن و هوش
٧) مفید برای تنگی نفس
٨) جلوگیری از ورم مفاصل
٩) مفید در بیماری های پوست نظیر: اگزما و پسوریازیس( به وجود آمدن لکه های قرمز رنگ در پوست)
١٠) ضد سرطان
۱۱) دارای آنتی اکسیدان. در بین آجیل ها، آنتی اکسیدان گردو و شاه بلوط از همه بیشتر است.
١٢) محافظت از سیستم ایمنی
١٣) جلوگیری از لخته خون
۱۴) تنظیم سوخت و ساز در بدن
١۵) تنظیم فشار خون
١۶) تنظیم قند خون
١٧) جلوگیری از پارکینسون و آلزایمر
١٨) جلوگیری از سنگ کیسه صفرا
۱۹) حفاظت از استخوان
٢٠) روغن گردو درمان کننده دردهای مفاصل است و جذب مواد غذایی را آسان می کند.
۲۱) کودکانی که مقدار امگا ۳ در برنامه ی غذایی شان کم است، اختلالاتی مانند بیش فعالی یا هایپراکتیوی، مشکلات رفتاری، کج خلقی و مشکلات خواب در آنها زیاد است.
۲۲) زنانی که در هفته ۲۸ گرم آجیل و بادام زمینی مصرف می کنند، ۲۵ درصد احتمال پیشرفت سنگ کیسه صفرا را کم می کنند.
٢٣) اگر می خواهید خواب آرامی داشته باشید، برای شام، سالاد سبزیجات به همراه گردو مصرف کنید.