مشخصات کالا
- کد کالا : C2101
- نوع بسته بندی : شیشه
- وزن : 750 گرم
- ترکیبات : گوجه فرنگی ، نمک تصفیه شده ، آب
ارزش غذایی در 100 گرم :
انرژی 82 کیلو کالری ، کربوهیدرات 18/91 گرم ، چربی 0/47 گرم ، آب 73/50 گرم ، قند 12/18 گرم ، کلسترول 0 ، کلسیم 36 میلی گرم ، آهن 2/98 میلی گرم ، منیزیم 42 میلی گرم ، پتاسیم 1014 میلی گرم .
>> درباره این محصول بیشتر بدانیم
رب گوجه فرنگی ازجمله فرآوردههایی است که تولید آن در سالهای اخیر از رشد بسیار زیادی برخوردار بوده است. این محصول یکی از مهمترین چاشنیهای غذاهای ایرانی بوده و ماده اولیه بسیاری از محصولات نظیر سسها و کنسروهای مختلف به شمار میآید.
رب گوجهفرنگی خمیری غلیظ است که در آشپزی در آن استفاده میشود. برای درست کردن رب گوجهفرنگی بعد از گرفتن دانهها و پوست گوجهها آنها را برای چندین ساعت تحت فشار میپزند. سپس از غلظت آن کم کرده و دوباره محصول را میپزند تا یک کنستانتره غنی بدست بیاید. در مقابل پوره گوجهفرنگی شامل گوجه فرنگی پخته شده است که ماندگاریاش بین رب گوجهفرنگی و گوجه فرنگی خرد شده قرار میگیرد.
موارد مصرف رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی در تهیه انواع غذاها و ترشیجات استفاده می شود.
خواص درمانی رب گوجه فرنگی
محققان دریافتند که افزودن رب گوجه فرنگی به رژیم غذایی روزانه ، پوست را در برابر اشعههای مضر ماوراء بنفش محافظت میکند.
رب گوجه فرنگی از پوست در برابر آثار اشعه ماوراء بنفش محافظت کرده و مانع از آسیب پوستی می شود.
رب کم ویتامین، اما ضد سرطان
لیکوپن نوعی آنتی اکسیدان و ترکیبی ضد سرطان و کاهنده بیماری های قلبی و پیری زودرس است که مسئول ایجاد رنگ قرمز در گوجه فرنگی است. معمولا این رنگدانه زمانی که در جریان فرآوری رب حرارت می بیند، بیشترین تاثیر را پیدا کرده و قابلیت جذب آن در بدن بالا می رود، در نتیجه لیکوپن و خاصیت ضدسرطانی رب بیشتر، ولی ویتامین های آن کمتر از گوجه فرنگی تازه است و هر چه رنگ رب به رنگ قرمز گوجه فرنگی نزدیک تر باشد خاصیت آنتی اکسیدانی بیشتری دارد.