کنسرو تن ماهی شور جنوب

چاپ

Tuna 021

مشخصات کالا


بسته بندی ماهی تن به شکل کنسرو برای اولین بار در سال ۱۹۰۳ توسط کنسرو کنندگان ساردین در کالیفورنیا انجام شد و اولین دستور غذای خوراک با ماهی تن حدود ۵۰ سال قبل در روی یک کنسرو سوپ قارچ کمپبل (از معروفترین تولید کنندگان غذای آماده در آمریکا) به چاپ رسید. امروزه مقدار قابل توجهی از انواع غذاهای فوری مانند برگر ها و پیتزاها، خوراکهای گران قیمت و سالادهای رژیمی با استفاده از ماهی تن کنسرو شده یا تازه، به خصوص به شکل استیک آماده می شود و ماهی تن در واقع مبدل به یکی از غذاهای اصلی بسیاری از کشورها شده است.

گوشت بیشتر انواع ماهیها سرشار از اسیدهای چرب ضروری مانند امگا ۳ و امگا ۶ است. امگا ۳ ورمهای جلدی و داخلی را کاهش داده سرعت بهبود مشکلات قلبی را بالا میبرد و در کل امکان بروز چنین مشکلاتی را کاهش می دهد. این اسید چرب امگا ۳ - همچنین در روغنهای نباتی مانند کانولا، کتان، گردو، ذرت و سویا یافت می شود.

ماهی منبع بسیار عالی آهن ، پروتئین و ویتامیتهای A و B هم هست و وجود آن در رژیم غذایی سالم توصیه می شود.

تن ماهی یا ماهی تن

انواع ماهیهای تن Tuna Fish که گاهی به غلط تن ماهی گفته می شوند زیر مجموعه ای از خانواده بزرگ ماهیهای اقیانوس نشینی به نام Scombridae هستند و در زیر شاخه Thunnus دسته بندی شده اند. ماهی تن شناگری سریع و مانند بیشتر انواع ماهیها ، خونسرد است اما برخلاف اکثر ماهیهای اقیانوس که دارای گوشتی سفید هستند، ماهی تن گوشتی صورتی رنگ دارد. دلیل آن هم قابلیت بیشتر سیستم جریان خون این نوع ماهی در حمل اکسیژن بیشتر است.

بعضی از انواع بزرگ ماهی تن مانند بلو فین Blue Fin قادر است با فعالیت عضلانی ، دمای خون خود را بیش از دمای آب اقیانوس هم بالاتر ببرد. در نتیجه،هرچند ماهی تن خونگرم نیست اما با داشتن این توانایی می تواند در آبهای سردتر زندگی کند و در طیف وسیعتری ازتغییرات آب و هوایی قادر به ادامه حیات باشد.

نگهداری ماهی تن در محیط بسته بسیار مشکل است و به همین دلیل ماهی تن پرورشی به شکلی که برای مثال ، قزل آلای پرورشی نگهداری می شود، وجود ندارد. صید ماهی تن معمولا با طعمه مصنوعی انجام می شود و مسابقاتی نیز برای صید بزرگترین ماهی تن سال در مکانهای مختلف جهان که میزبان این نوع ماهی هستند برگزار می شود.

این مسابقات یا درکشتیهای ماهیگیری در میان اقیانوس و یا در جزایر و مکانهای مشابه دور از ساحل انجام می گیرند.

ماهی تن از غذاهای محبوب دریایی است و به دلیل صید بیش از حد بعضی گونه های آن در معرض خطر انقراض قرار دارند.

انواع ماهی تن شامل:

▪ تن بلو فین ، که گاهی به وزن ۶۸۰ کیلو می رسند.

▪ تن یلوفین Yellow Fin

▪ تن آلباکور Albacore

▪ تن بیژیی Bigeye