banner 63472020

کارِرا

شرکت کارِرا با بهره گیری از تجربه ده ساله خود در حوزه بازرگانی و توزیع کالا اقدام به تولید ، توزیع ، و فروش گروههای مختلف مواد غذایی با برند « کارِرا » نموده است. هدف اصلی شرکت ارائه محصولات با کیفیت مناسب و بهره گیری از استانداردهای بهداشتی و تأمین غذایی سالم برای عموم اقشار جامعه می باشد. از سوی دیگر ارائه محصولی با عطر و طعمی که رضایت ذائقه شما هموطنان را در پی داشته باشد، سرلوحه کار ما بوده است.

about

لوبیا سفید

White beans 02

  • لوبیا سفید درجه یک
  • نوع : سلفون
  • وزن: 900 گرم
  • ارزش غذایی در 100 گرم : انرژی 337 کیلو کالری ، کلسترول 5 گرم ، کربوهیدرات 61 گرم ، فیبر 3/9 گرم ، پروتئین 22 گرم ، آهن 30 گرم ، کلسیم 14 گرم ، پتاسیم 24 گرم .

مشخصات کالا

  • کد کالا: 0302
  • قیمت : 

لوبیا سفید یک نوع لوبیا است که جز خانواده حبوبات محسوب می‌شود.
این محصول کشاورزی که در کشورهای بریتانیا و آمریکا دارای محبوبیت بسیاری است، دارای مقدار زیادی کربوهیدرات می‌باشد .

لوبیا سفید که به‌ خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد.

خواص درمانی لوبیا سفید:
1-  از نظر طب قدیم معتدل است.
2-  با ناراحتی های قلبی عروقی مقابله می کند.
3-  در پیشگیری از یبوست موثر است.
4-  به روند نوسازی سلول ها کمک می کند.
5-  کم خونی را برطرف می کند.
6-  میزان قند خون را کاهش می دهد.
7- کاهش دهنده فشار خون است.

لوبیا سفید از انواع حبوبات مفید و مغذی به شمار رفته و میزان بالای پروتئین و چربی بسیار کم این ماده غذایی از جمله خواص برتر آن محسوب می‌شود.
این نوع لوبیا منبع غنی از فیبر با کلسترول بسیار پائین بوده و وعده غذایی مناسبی برای بیماران مقاوم به انسولین و افراد مبتلا به قند خون بالا محسوب می‌شود، تحقیقات نشان می‌دهد تنظیم قند خون در بیماران مبتلا به دیابت پس از مصرف مواد غذایی حاوی این نوع لوبیا بخوبی انجام می‌شود.
منیزیم موجود در لوبیا سفید، عامل پیشگیری‌کننده وقوع حملات قلبی، بهبود عملکرد سیستم گردش خون، افزایش جذب کلسیم و رسیدن اکسیژن کافی به سلول‌ها به شمار می‌رود.
تنظیم فشار خون و ضربان قلب به دلیل وجود پتاسیم و سدیم موجود در این ماده غذایی و برقراری تعادل این دو عنصر در بدن از دیگر خواص این نوع از لوبیاست.
لوبیا سفید منبع مناسبی از دو ماده معدنی مهم، منگنز و مس به شمار رفته که نقش مهمی در تجزیه رادیکال‌های آزاد بدن و پیشگیری از ابتلا به سرطان ایفا می‌کند.
لوبیا سفید برای چه بیماری هایی مضر است :
لوبیا سفید به علت داشتن پروتئین برای شخصی که مبتلا به بیماری نقرس بوده و اسید اوریک خونشان بالاست مناسب نیست. ضمنا لوبیا به دلیل اینکه گاز زیادی در معده و روده تولید می‌کند باید به مقدار کم استفاده شود و همچنین با طریقه پخت مناسب آن را قابل هضم کرد .

دسته بندی محصولات

آخرین اخبار ما

 
 
 
 
  • تهران، خیابان سهروردی شمالی، نبش کوچه مهاجر، ساختمان اردیبهشت، واحد 7
  • 021-88731941
  • info@careraa.ir