banner 63472020

کارِرا

شرکت کارِرا با بهره گیری از تجربه ده ساله خود در حوزه بازرگانی و توزیع کالا اقدام به تولید ، توزیع ، و فروش گروههای مختلف مواد غذایی با برند « کارِرا » نموده است. هدف اصلی شرکت ارائه محصولات با کیفیت مناسب و بهره گیری از استانداردهای بهداشتی و تأمین غذایی سالم برای عموم اقشار جامعه می باشد. از سوی دیگر ارائه محصولی با عطر و طعمی که رضایت ذائقه شما هموطنان را در پی داشته باشد، سرلوحه کار ما بوده است.

about

خورشت قیمه

khoresh gheimeh 02

  • خورشت قیمه با گوشت
  •  نوع : قوطی وکیوم شده
  • وزن: 285 گرم
  • ترکیبات : گوشت گوساله 14% ، لپه ، سیب زمینی ، رب گوجه فرنگی ، پیاز ، روغن مایع گیاهی ، ادویه ( فلفل سیاه - زردچوبه ) نمک تصفیه شده خوراکی ، آبلیمو ، زعفران ، آب 
  • ارزش غذایی در 100 گرم : انرژی 184/5 کیلو کالری ، کربوهیدرات 13/4 گرم ، پروتئین 7/3 گرم ، چربی 11/4 گرم ، آب 44/3 گرم  ،قند 1/4 گرم ، کلسترول 15/39 میلی گرم ، آهن 1/9 میلی گرم ، کلسیم 13/91 میلی گرم .

مشخصات کالا

  • کد کالا: 0201
  • قیمت :

خورش قیمه از جمله خورش های خوشمزه و سنتی ایران است که جزو غذاهای نذری ایرانیان نیز به شمار می آید.

خواص مواد مورد استفاده در خورشت قیمه
گوشت: گوشت قرمز که شامل گوشت گوسفند و گوشت گوساله است، دارای خصوصیات مشابهی هستند ومعمولاً سرشار از پروتئین و اسید آمینه، آهن ، روی، پتاسیم و انواع ویتامین های گروه به ویژه تیامین و 12 می باشند. خوردن گوشت قرمز به دلیل داشتن فسفر، آهن و ویتامین 12 موجب درمان کم خونی، تقویت سیستم عصبی و تقویت دندان می شود. با وجود مفید بودن گوشت قرمز، نباید در خوردن آن افراط کرد. تحقیقات علمی نشان داده که افرادی که روزانه 85 گرم گوشت قرمز مصرف می کنند13 درصد بیشتر از دیگر افراد در معرض مرگ براثر بیماری قلبی و یا سرطان هستند. همچنین خوردن روزانه ی گوشت قرمز باعث افزایش سطح چربی و کلسترول خون می شود.


لپه: لپه، گیاه دولپه ای از گروه حبوبات و در ردیف خانواده نخود به شمار می رود. در واقع لپه دانه زرد خشک شده و جدا شده نخود است که به دوگونه زرد و سبز وجود دارد. از آنجا که حبوبات دارای ارزش غذایی بالایی هستند و حاوی مقادیر زیادی پروتیین می باشند، بنابراین می توانند هم جایگزین مناسبی برای گوشت باشند و هم انرژی مورد نیاز بدن را تامین کنند. علاوه بر پروتئین، لپه منبع غنی فیبر است که وجود این ماده، برای پیشگیری از یبوست، کاهش کلسترول خون، تنظیم قند خون و کاهش بیماری های قلبی و عروقی در افراد مفید است. همچنین لپه دارای ترکیبات دیگری چون: پتاسیم، سدیم، اسید فولیک، ویتامین های 12 ، 1 ، 5 ، 9 یا فولات و کربوهیدرات می باشد. البته پتاسیم موجود در لپه نیز در کاهش بیماری های قلبی - عروقی و تنظیم فشار خون موثر است. با توجه به این که حبوبات نفاخ هستند بهتر است افرادی که احساس می کنند با مصرف لپه نفخ می کنند بهتراست آن را خیس کنند، اما چون پوست لپه گرفته شده است ، خاصیت نفخ کنندگی آن پایین است.


پیاز: پیاز گیاهی دوساله است که دارای انواع مختلفی چون: پیاز سفید، پیاز بنفش، پیاز قرمز و یا مخلوطی از قرمز و بنفش می باشد. خاستگاه اولیه کشت این گیاه، ایران و افغانستان بود، ولی امروزه در تمام مناطق دنیا کشت می شود.مهم ترین ترکیبات موجود در پیاز عبارتنداز: گوگرد، قند، کلسیم، املاح سدیم و پتاسیم، ید، سیلیس، آهن، فسفر و انواع ویتامین ها می باشد. در طول تاریخ از پیاز به عنوان گیاهی برای پیشگیری از بیماری های همه گیری چون وبا و طاعون استفاده می کردند. گوگرد موجود در پیاز باعث شده که این گیاه به عنوان یکی از مهم ترین داروی ضدعفونی کننده زخم ها شناخته شود. استفاده از برش های پیاز در اتاق بیمار می تواند بسیاری ازباکتری ها و از جمله باکتری سالمونلا را از بین ببرد.مصرف پیاز برای پیشگیری از پوکی استخوان، کاهش قند خون و کلسترول خون، جلوگیری از سکته، جلوگیری از سرطان ریه، تقویت قلب و گردش خون و تقویت دستگاه هاضمه مفید است. آهک موجود در پیاز برای استحکام داندان ها و استخوان ها موثر است. همچنین بو کردن آب پیاز به ویژه زمان پوست گرفتن آن، برای رفع تشنج مفید است. نگهداشتن پنبه آغشته به آب پیاز روی دندانی که درد می کند باعث تسکین درد دندان می شود. برای جلوگیری از خون دماغ، چند قطره سرکه را روی پیاز رنده شده بریزید، سپس آب آن را در بینی بچکانید تا از خونریزی جلوگیری کند.مصرف پیاز پخته شده در شیر برای درمان دردهای قولنج روده ها، ناراحتی های شکم و رفع ورم  بدن مفید است. از نظر طب سنتی پیاز دارای طبع گرم و خشک است. با این حال باید توجه کرد که زیاده روی در مصرف پیاز موجب تشنگی، تهوع و تیرگی چهره می شود.


لیمو خشک یا لیمو امانی: میوه درختچه ای است که از میوه تازه آن آبلیمو گرفته می شود و خشک شده آن نیز به اسم لیمو امانی برای مصرف انواع خوراکی ها همچون قرمه سبزی، خورش قیمه استفاده می شود. عمده ترین ترکیبات لیمو امانی عبارتند ازمواد فرار چون: لیمونن، آلفا- ترپینئول، گاما ترپینن، ترپینولن ولینالول، کلسیم، پتاسیم، ویتامین ، اسید سیتریک، فلاونویید. مصرف لیمو امانی برای کاهش فشار خون و چربی خون، تقویت معده، رفع نفخ، رفع عوارض کمبود ویتامین ،التیام سرفه و سرماخوردگی، تسکین سردرد و ضدعفونی بدن مفید است. همچنین لیمو امانی به دلیل داشتن مواد آنتی اکسیدانی، ضد سرطان شناخته شده و در دفع مواد صفراوی موثر است. لیمو امانی از نظر طب سنتی ایران دارای طبع خنک کننده و اشتها آور است. در ایران مناطق جنوب و جنوب شرقی نظیر بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز از جمله مهم ترین مناطق کشت لیمو به شمار می آیند که بهترین نوع لیمو امانی را پرورش می دهند.


زعفران: گیاهی است چند ساله که بیشتر در مناطق گرمسیری و در نقاطی که دارای آب و هوای معتدل می باشد می روید. خاستگاه اصلی این گیاه گران قیمت، جنوب غربی آسیا، جنوب اسپانیا و جنوب اروپا است. البته از میان کشورهای تولید کننده زعفران؛ ایران با متوسط تولید ۱۰۰ تن در سال، مقام اول در جهان را به خود اختصاص داده است. مرکز اصلی کشت زعفران در ایران، مناطق کویری و کم آب شهرستان های تربت حیدریه، قائنات، فردوس، گناباد، بجستان، بیرجند، کاشمر در استان خراسان جنوبی و استان رضوی، شهرستان های اقلید و استهبان در استان فارس، استان های یزد، کرمان، گیلان و مازندران می باشد. بعد از ایران، کشور اسپانیا با متوسط تولید ۲۵ تن مقام دوم و کشورهای هندوستان، جزایر اسپرون روسیه، سنگاپور، مالزی، ژاپن، تایوان، چین، فرانسه، ایتالیا، آلمان، استرالیا و یونان، همگی در مقام سوم قرار گرفته اند.
مصرف زعفران، باعث هضم طبیعی غذا، تقویت معده، تسکین دردهای لثه، رفع قلنج، قطع خونریزی های پس از زایمان، تقویت حافظه و افزایش تمرکز، رفع سرما خوردگی و سرفه، درمان آسم، افزایش جریان خون در شبکیه چشم، درمان اختلالات لکه زرد شبکیه در اثر پیری، تصفیه و تقویت کبد، تصفیه کلیه و مثانه، رفع تشنج، تقویت قوای جنسی، رفع نفخ شکم می شود. همچنین زعفران ماده شادی بخش و آرام بخش است که برای درمان افسردگی، آلزایمر و پارکینسون بهترین گزینه است. در ضمن؛ وجود عناصری چون تیامین، ریبوفلاوین ومواد معدنی در زعفران برای درمان فشارخون، کاهش کلسترول، درمان کم خونی ناشی از کمبود آهن، کاهش احتمال بروز بیماری های قلبی، تصلب شرایین و تقویت قلب بسیار مفید است.اما نباید فراموش شود که مصرف بیش از ۵ گرم زعفران در ماه؛ ممکن است باعث تهوع ، کاهش ضربان قلب، سرگیجه، بی حالی، خون ریزی رحمی، اسهال خونی، خون در ادرار، خون دماغ، خونریزی کنار چشم و لب، زردشدن پوست و زرد شدن غشا مخاطی می شود. بررسی های پزشکی نشان می دهد که مصرف بی رویه زعفران در دوران بارداری یعنی سه ماهه اول احتمال سقط جنین را به همراه دارد. اما مصرف متعادل آن در این دوران برای مادران مفید است و زایمان را آسان تر می کند.


دارچین: درختچه ای از راسته لورالس و تیره برگ بوهاست که خاستگاه اصلی آن سری لانکا و جنوب هند می باشد. البته کشورهایی نظیراندونزی، برزیل، ویتنام و مصر نیز محل مناسبی برای رشد این درختچه ی مفید است. دارچین دارای انواع مختلفی است که عبارتند از دارچین اصل یا دارچین سیلانی که پوست داخلی آن نرم و لطیف و قابل مصرف است، دارچین چینی که دارای پوست نازک و در عین حال سخت است و عطر و طعم آن تندتر از انواع دیگر آن است، دارچین اندوزی و در نهایت دارچین ویتنامی. دارچین از گذشته های دور به عنوان چاشنی، دارو و ادویه به صورت چوب های دارچین یا قلم دارچین و یا به صورت پورد مورد استفاده قرار می گرفت. دارچین حاوی ترکیباتی چون کلسیم، آهن، فیبر، منگنز، کربوهیدرات می باشد  و مقدار زیادی ویتامین است . براساس پژوهش های علمی، دارچین قند خون را در افراد کنترل می کند و بر کلسترول خوب و بد تاثیر به سزایی دارد. دارچین دارای خاصیت آرام کننده و شاد کننده است. مصرف دارچین نه تنها اثری مانند پنی سیلین و آنتی بیوتک دارد و سیستم ایمنی بدن را در مقابل بیماری تقویت می کند بلکه به عنوان تقویت کننده عمل هضم غذا و رفع سو هاضمه و نفخ شکم مورد استفاده قرار می گیرد . وجود عنصر تانن در دارچین باعث رفع اسهال، رفع ضعف عمومی بدن و انعقاد خون می شود استفاده از مخلوط دارچین و عسل باعث درمان ورم مفاصل، جلوگیری از ریزش مو، رفع عفونت مثانه، تسکین درد دندان، التیام درد معده می شود و مصرف چای دارچین به هنگام سرماخوردگی باعث درمان سرفه مزمن و تسکین سینوزیت می شود .
مضرات دارچین: هرچند دارچین جزو گیاهان دارویی باارزش به شمار می آید ولی استفاده بی رویه آن باعث بروز مشکلات فراوان می شود. از جمله این مشکلات می توان به التهاب یا ورم پوست، زخم ها وترک های گوشه دهان و سوزش معده اشاره کرد. همچنین افرادی که آلرژی دارند نباید از دارچین استفاده کنند دارچین در طب سنتی دارای طبع گرم و خشک می باشد .

 

دسته بندی محصولات

آخرین اخبار ما

 
 
 
 
  • تهران، خیابان سهروردی شمالی، نبش کوچه مهاجر، ساختمان اردیبهشت، واحد 7
  • 021-88731941
  • info@careraa.ir