رشته پلویی

چاپ

رشته پلوئی 03

مشخصات کالا


رشته‌ پلو که ترکیب اصلی‌اش گندم است در گروه نان و غلات در پایین هرم راهنمای غذایی جای می‌گیرد و ۲/۱ لیوان پخته‌اش معادل یک سهم نان بوده و ۸۰ کیلوکالری انرژی دارد. بنابراین رشته پلویی نیز مانند برنج منبع انرژی بوده و می‌تواند برای کسانی که اضافه وزن دارند یک عامل چاق‌کننده باشد، البته در صورتی که در مصرف آن زیاده‌روی شود زیرا مازاد انرژی دریافتی از هر ماده غذایی به چربی البته اگر قند باشد، به تری‌گلیسرید تبدیل خواهد شد. فراموش نکنید که رشته‌ها در کارخانه‌ها با استفاده از ویژگی‌های گندم مانند چسبندگی پروتئین آن به صورت خمیر درآورده و شکل داده می شوند. فرآورده ای است که از مخلوط کردن آرد گندم (آرد معمولی)، آب و نمک یا بدون نمک پس از طی مراحل مختلف عمل آوری به وسیله دستگاه به صورت رشته های نازک تر از رشته آشی تولید و سپس خشک و بو داده می شود.بنابراین اگر نسبت به پروتئین گندم حساسیت دارید دور خوردن این غذا خط بکشید.